AMSAT dijagnostika

AMSAT dijagnostika

Automatski medicinski sustav analize terapije

 

 

AMSAT dijagnostika cjeloviti je  prikaz funkcionalnog stanja organizma prema kojem se određuje potrebna individualna kvantna rezonantna terapija.

Osnovna prednost AMSAT dijagnostike je otkrivanje početnih funkcionalnih poremećaja i mogućnost prevencije bolesti.

AMSAT dijagnostika nastala je u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i zrakoplovstva, a primjenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportaša-olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate AMSAT dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju.

Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja cijelog organizma, organskih sustava, pojedinih organa, stanje centralnog, perifernog i autonomnog živčanog sustava, stanje kralježnice, stupanj stresa i rizika zdravlja.

Jasno određuju primarni funkcionalni poremećaj organizma, a prema tome i potrebnu individualnu terapiju.

AMSAT dijagnostika omogućava holistički pristup, prevenciju i prognozu razvoja bolesti, te kontrolu učinkovitosti liječenja kvantnom rezonantnom terapijom, ili drugim metodama liječenja.

Njegovu primjenu potvrdilo je i odobrilo Ministarstvo javnog zdravstva Rusije i drugih država, a danas se uspješno koristi u cijelom svijetu.

AMSAT dijagnostika  jednostavna je i bezbolna metoda dijagnosticiranja,  rezultat  i nalazi odmah su vidljivi i dostupni, a pacijent dobiva  stručno objašnjenje.