Kvantno odvikavanje od pušenja

Za sve koji odluče prestati sa lošom navikom pušenja na raspolaganju su kvantni rezonantni tretmani velikog stupnja uspješnosti. Istraživanja su pokazala da je u promatranom uzorku pušača njih 69% prestalo pušiti, 22% je smanjilo pušenje na 2-4 cigarete dnevno, a samo je 9% nastavilo pušiti kao i prije.

Nagli prestanak pušenja snagom svoje volje može biti jako stresan, čak i opasan, pogotovo kod dugogodišnjih pušača. Puno je sigurnije i ugodnije odvikavanje uz podršku kvantne rezonantne terapije.

Kod odvikavanja od pušenja postoje tri ključna problema: ovisnost  o nikotinu, nikotinski apstinencijski sindrom i navika držanja cigarete u ruci.

Ovisnost o nikotinu

Kvantna znanost dovela je do spoznaje o postojanju koherentnog polja ljudskog organizma, koje predstavlja mrežu valova vrlo visokih frekvencija u rasponu od 54 do 78 Ghigahertza. Svaka se osoba rađa i funkcionira na svojoj frekvenciji unutar ovoga spektra. Individualna frekvencija osigurava optimalno, harmonično i zdravo funkcioniranje svih tjelesnih funkcija. Pušenje uzrokuje deformiraciju koherentnog polja, koje umjesto održavanja fizičkog  tijela zdravim, počinje podržavati ovisnost o nikotinu. Prema tome, za odvikavanje od pušenja potrebna je prije svega korekcija koherentnog polja. Kvantni rezonantni tretmani brišu informaciju ovisnosti iz koherentnog polja, čime se na fizičkoj razini organizma pušača pokreće izlučivanje neškodljivih supstanci, zamjene za nikotin. Efekt koji se postiže je izvanredan, jer terapija djeluje i na energetskoj i na fizičkoj razini – korekcijom koherentnog polja metabolizam se vraća u stanje u kojem je bio prije početka pušenja.

Nikotinski apstinencijski sindrom javlja se pri pokušaju prestanka pušenja, a uključuje žudnju za cigaretom, razdražljivost, smetnje sna i koncentracije, tremor, vrtoglavicu, znojenje i druge simptome. Djelovanjem kvantne rezonantne terapije potiče se izlučivanje biološki aktivnih tvari koje neutraliziraju i otklanjaju nikotinsku apstinencijsku krizu. Uz zaštitu kvantne rezonantne terapije apstinencijski sindrom je minimalan ili potpuno odsutan. Stanje organizma se poboljšava, normalizira san, a razdražljivost i želja za cigaretom nestaju ili se smanjuju.

Odustajanje od navike držanja cigarete u ruci olakšano je odsutnošću apstinencijske krize i poboljšanjem psihofizičkog stanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *