Kvantni imunitet

Suvremena istraživanja ukazuju na autoimunu prirodu različitih bolesti kao što su psorijaza, reumatoidni artritis, dijabetes, hipo i hipertireoza, ulcerozni kolitis, Chronova bolest i brojne druge. Autoimune bolesti nastaju zbog napada imunološkog sistema na vlastite stanice, pa umjesto održavanja organizma zdravim, počinje ga uništavati. Kod psoriaze autoimuna agresija imunosnih stanica uništava kožno tkivo, izaziva stvaranje viška nezrelih upaljenih kožnih stanica. Kod reumatoidnog artritisa uništava hrskavično tkivo, kosti i, ponekad, unutarnje organe, a kod šećerne bolesti napada i razara stanice gušterače odgovorne za stvaranje/lučenje insulina. U slučaju multiple skleroze uništavaju se mijelinske ovojnice, kod ulceroznog kolitisa napada sluznicu debelog crijeva, a kod hipo ili hipertireoze napada štitnjaču.

Uzrok autoimunih bolesti leži prvenstveno u poremećaju na informacijsko-energetskoj razini, u koherentnom polju te posljdično tome, iscrpljenosti imunološkog sustava. Deformacija koherentnog polja i abnormalni imunološki odgovor povezani su sa prisutstvom stalnog upalnog procesa u organizmu. Na primjer, upale sinusa, upale grla… Oni su pretežito rezultat nepravilne prehrane i infekcija, dok je upala stijenki krvnih žila najčešće posljedica pušenja. Konstantni upalni procesi preopterećuju imunološki sustav koji se zbog iscrpljenosti pretvara iz zaštitnika u napadača. Takva obrnuta reakcija obrambenog sustava leži u podlozi autoimunih bolesti.

Korekcijom koherentnog polja i poboljšavanjem  funkcije imunološkog sustava pomoću kvantne rezonantne terapije otklanja se ili smanjuje  autoimuna agresija imunosnih stanica. Organizam sa kvalitetnim imunološkim sustavom kontrolira i ograničava upalne procese i sprečava pojavu autoimunih bolesti. Kvantno odvikavanje od pušenja i kvantni antistres tretmani također su izuzetno važni u prevenciji autoimunih bolesti.

 

Uz kvantne rezonantne terapije moguće je liječiti ili prevenirati autoimune bolesti, a njihovu uspješnost potvrđuju iskustva pacijenata.

 

Evo što piše Edo Jerman r.1953. godine iz Buzeta: „Većinu svog života bolujem od psoriasis vulgaris … Moje tijelo bilo je više od 80% prekriveno krastama koje su povremeno pucale i krvarile. Zbog uznapredovale bolesti nisam mogao zatvoriti i stisnuti šaku, sagnuti se zbog bolova u zglobovima i kostima, a da ne kažem kako sam se sramio bilo gdje ići jer mi se koža ljuštila i perutala, tako da je i drugim ljudima bilo neugodno me pogledati.…prije 5 godina obavio sam 12 dnevnu terapiju što se pokazalo punim pogotkom. Moje tijelo se gotovo u cijelosti izliječilo. Tu i tamo pojavi mi se pokoja ljuskica koja se nakon nekoliko dana povuče i nestane. Sada mogu raditi na poljoprivredi, nemam bolova, a također se mogu svugdje pojavljivati i kretati među ljudima bez straha da će od mene okretati glavu i gledati me sa gađenjem“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *