Kvantni antistres tretmani

Stres predstavlja reakciju organizma na podražaje koji remete njegovu ravnotežu. Ukoliko je nivo stresa previsok ili ste mu izloženi u duljem vremenskom razdoblju, iscrpljuje organizam i narušava zdravlje.

 

Kvantne antistres tretmane preporučujem osobama izloženim većim psiho-fizičkim naporima: managereima, sportašima, glumcima, novinarima, političarima, ljudima iz javnog života, ali i svima drugima.

 

Stresni mehanizam organizma izaziva pojačano izlučivanje stresogenih hormona: adrenalina, noradrenalina i kortizola. Stresogeni hormoni ubrzavaju srčane otkucaje i disanje, dižu tlak i šećer. Takva mobilizacija organizma pomagala je našim praroditeljima da bježe od divljih zvijeri ili ih love da bi preživjeli. Ali suvremeni čovjek ima druge strahove: strah od šefa, strah od ostanka bez posla, strah od financijskog sloma… Na primjer na poslu imamo stres zbog šefa, ali ne možemo u njega pucati ili bježati s radnog njesta, već moramo ostati uz kompjuter. Stresni mehanizam je ostao isti kao nekad i sva mobilizirana energija ne prazni se prema van, već puca unutar sebe. U krvotok se ubrizgava adrenalin i drugi stresogeni hormoni koji prije svega pogađaju srce. Stresogeni hormoni sužavaju koronarne krvne žile te izazivaju hipoksiju srca: smanjenje dotoka kisika i hranljivih tvari do srčanog mišića. Dolazi do učestalih površnih kontrakcija srca, smanjuje se pauza, srce se ne odmara i to stvara predispoziciju za razvoj različitih srčanih oboljenja. Stanje hipoksije srca u 90% slučajeva izazvano je stresom. Na isti način stres pogađa i druge unutarnje organe. Hipoksija, odnosno manjak kisika remeti energetski metabolizam, stvarajući stanje kroničnog umora. Nedostatak energije iscrpljuje i imunološki sustav, a padom imuniteta stvara se plodno tlo za razvoj psihosomatskih bolesti, psihosomatskih, znači izazvanih stresom.

 

Najčešći znakovi stresa su: kronični umor, glavobolja, želučani problemi, napetost u mišićima, tikovi očiju.

Na psihičkom nivou stres se očituje u gubitku koncentracije, povlačenju u sebe, šutljivosti, nesanici, noćnim morama, osjetljivosti, ranjivosti, nezainteresiranosti, strahu, unutarnjem nemiru, agresivnosti.

 

AMSAT dijagnostika i kvantni rezonantni tretmani daju mogućnost otkrivanja i otklanjanja stresnog stanja i njegovih posljedica. AMSAT dijagnostika prikazuje prisutnost stresa u organizmu i stupanj njegove izraženosti. Kvantni rezonantni tretmani smanjuju razinu stresogenih hormona: adrenalina, noradrenalina i kortizola, a povećavaju koncentraciju adaptogenih hormona: prolaktina i aldosterona. Balansira se autonomni živčani sustav, što omogućava organizmu da obavlja svoje regenerativne funkcije. Tretmanima se smanjuje hipoksija srca i drugih organa, te sprečava razvoj psihosomatskih bolesti.

 

Poznato je da stresogeni hormon noradrenalin i hormon zadovoljstva serotonin su antagonisti. U stresnom stanju, pojačano izlučivanje noradrenalina naglo smanjivanje razinu serotonina, remeti biokemijsku ravnotežu mozga i može biti razlog nastanku depresivnog raspoloženja. Kvantni rezonantni antistres tretmani otklanjanjem stresa preveniraju i depresiju.

 

Kvantni antistres tretmani djeluju snažno relaksirajuće, pružaju dugotrajni osjećaj energije, održavaju visoku razinu vitalnosti, poboljšavaju kvalitetu života i odlična su pomoć u dinamičnom načinu života.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *